Planlegg resten av året med oss - Konsis

Planlegg resten av året med oss

Sommeren er på hell de fleste og høstens mange begivenheter står for tur. Er du og din bedrift klar for alt det bringer med seg – messer og event, nye kolleksjoner og produktkataloger, nye produkt- og portrettbilder, også videre, også videre? Ta en prat med oss - vi hjelper deg!

André deler sine tanker om forberedelsene før høsten

«Nå som mange vender tilbake til kontoret og skal kickstart høsten, tar stadig flere igjen kontakt med oss for kreative tjenester og produksjon», forteller André Bratli, daglig leder i Konsis.

Konsis har nemlig årelang erfaring med å bistå kunden med idé, utforming, produksjon og montering. Som en bonus er alt under ett og samme tak. Dette gjør at Konsis sitter på en uslåelig kombinasjon som kundene nyter godt av. Særlig de som starter prosessen tidlig.

Få kontroll tidlig

«Vår erfaring er at de som kommer best ut av høstens mange prosjekter, er de som starter rett over sommeren, og som involverer våre prosjektledere tidlig i planleggingen», deler André.

«Våre prosjektledere har vært i gamet lenge, og kjenner bransjen bedre enn de fleste», forteller han videre. Det er derfor naturlig at de blir et viktig ledd i kundenes mange og varierte prosjekter.

Prosjektlederne i Konsis hjelper deg med å planlegge høsten
Prosjektlederne i Konsis hjelper deg med å planlegge høsten

I samarbeid med alle de andre instansene på huset er målet i Konsis å bli det naturlige knutepunktet for alt kunden skal produsere visuelt – både digitalt og på trykte flater. Konsis kan nemlig bidra helt fra den spede begynnelse: med ide og plan- og kartlegging, til komplett og ferdig produkt. Og det starter med din prosjektleder.

LES MER: møt din prosjektleder

Bli best på messer og event

«Det vi ser mange trenger bistand med utover høsten, er særlig alt relatert til messer, seminarer og event», forteller André.

Høsten er høytid for nettopp messer og event. For å sikre suksessrik deltakelse er det lurt å begynne planleggingen allerede nå. Med vårt enorme sortiment av alt fra enkle portable systemer, til de mer avanserte snekkerbygde systemer (og alt som følger med), er vi sikre på at vi kan dekke dine behov.

Portabelt system du enkelt frakter og setter opp selv på messer til høsten
Portabelt system
Snekkerbygd stand til messer og event nå i høst
Snekkerbygd stand

LES MER: alt du trenger til årets messer og event

«Mitt beste tips er å rådføre seg med en av våre prosjektledere – de har tonnevis med erfaring og stålkontroll på alt hva gjelder messer, stands, materiell, tilbehør, muligheter, alternativ, osv, osv», legger André til avslutningsvis.

Kom i gang med høsten

Vår enorme bredde av både produksjon og kreative tjenester strekker seg over mange fagfelt, og gjør oss i stand til å hjelpe deg med alt innen:

Uansett hva du har planlagt eller trenger hjelp til å planlegge, uansett hva som skjer hos deg fremover – ta oss med helt fra starten. Da går prosessen enklere og mulighetene blir langt flere. Kontakt oss, så avtaler vi en prat eller befaring hvor vi viser deg noen av mange muligheter som finnes her på huset.

Med kreative hoder, samt egen maskinpark på huset, finnes det nesten ingen grenser for hva Konsis kan hjelpe deg med. Vår erfaring er at det er mer enn hva folk flest tror!

LES OGSÅ: Konsis skreddersyr i alle formater – til kundens fordel